Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق لایحه بودجه ۹۹، عوارض خروج از کشور مشابه سال قبل ثابت ماند ضمن آنکه زائران اربعین از پرداخت عوارض معاف هستند. ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳ اقتصادی پول | ارز | بانک نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در بند د تبصره 11 در سال 99، عوارض خروج از کشور موضوع ماده (45) قانون مالیات برارزش افزوده مصوب 1387/2/17 و اصلاحات و الحاقات بعدی آن برای زائران عتبات و مرز نشینان برای یک بار در طول سال براساس قانون بودجه سال 1396 کل کشور مصوب 1395/12/24 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن اخذ می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد مرز نشین موضوع این بند به کسانی اطلاق می شود که ساکن در روستاها و شهرهای مرزی هستند؛ بررسی و تایید این موضوع براساس سامانه بانک اطلاعات مرز نشینان وزارت کشور مبتنی بر شماره ملی و کد پستی افراد مذکور خواهد بود.

همچنین در این تبصره تأکید شده که زائران اربعین که از تاریخ چهاردهم شهریور ماه سال 99 تا دوم آبان 99 از مرزهای زمینی به مقصد کشور عراق از کشور خارج می شوند از پرداخت عوارض خروج معاف می باشند.

چه کسانی از پرداخت "عوارض خروج" معاف‌اند؟

 

به گزارش تسنیم، عوارض خروج از کشور در سال 97 طبق نظر دولت، با افزایشی سه برابری به 220 هزارتومان افزایش یافت. با اینکه طبق تنظیم لایحه دولت این مبلغ برای سفرهای زیارتی به 50 درصد مبلغ تعیین شده (110 هزارتومان) کاهش می یافت، اما مبلغ 220 هزارتومان برای سفرهای دوم و سوم به میزان 50 و 100 درصد افزایش داشت. این تعیین مبلغ با اعتراضات زیادی در رسانه ها رو به رو شد و به همین دلیل مجلس تغییراتی بر روی آن اعمال کرد.

بنابراین طبق تغییراتی که مجلس بر روی این لایحه به انجام رساند، قرار بر این شده که این موارد اصلاحی در قانون تغییرات نرخ عوارض خروج از کشور در سال 97 اعمال شود.

هزینه عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات سال 97 با نرخ سال 96 (نرخ قبلی) تعیین شد.

مسافرین اربعین حسینی در لیست مسافران معاف از پرداخت عوارض خروج از کشور قرار گرفتند.

رقم 220 هزارتومانی برای نرخ جدید عوارض خروج از کشور تایید شد، اما با افزایش 50 و 100 درصدی آن برای سفرهای دوم و سوم مخالفت شد.

انتهای پیام/

R1012123/P/S7,77,79/CT1 واژه های کاربردی مرتبط ستاد مرکزی اربعین اربعین لایحه بودجه سال 99 بودجه ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ستاد مرکزی اربعین اربعین لایحه بودجه سال 99 بودجه ایران ستاد مرکزی اربعین اربعین لایحه بودجه سال 99 بودجه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۰۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی

به گزارش خبرنگار مهر، بهنام نظری ظهر شنبه در نشست ستاد اربعین استان مرکزی اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۶۵ هزار نفر به عتبات عالیات اعزام شدند.

وی با بیان اینکه استان مرکزی به عنوان استان معین ایلام در بحث ستاد اربعین است، افزود: استان مرکزی در مسیر تردد بسیاری از استان‌ها و میزبان زائران در کریدور شمال به جنوب قرار دارد از این رو باید از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین بهره گیری شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به ملاحظات امنیتی در اربعین امسال تصریح کرد: در این شرایط تشکیل مواکب در مسیر ترددی زائران در استان، مرز مهران و عراق باید براساس نیاز سنجی و جانمایی ستاد اربعین و ستاد عتبات عالیات این استان صورت پذیرد.

نظری ادامه داد: مجموعه‌هایی که قصد راه اندازی مواکب را دارند باید از طریق ستاد اربعین این مهم را پیگیری کنند و مکان موکب را در مکان اعلامی از سوی ستاد قرار دهند.

وی تاکید کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی به هیچ وجه نباید بدون هماهنگی به مطالبات موکب‌ها در خصوص تأمین نیاز مواد غذایی پاسخ دهد.

رئیس ستاد اربعین استان مرکزی تصریح کرد: امسال باید ستاد اربعین به بهترین شکل مدیریت شود و شرایطی در پیاده روی اربعین حسینی فراهم شود که تنها دغدغه افراد زیارت باشد که در این راستا باید تمام ظرفیت استان و دستگاه‌های اجرایی بکارگیری شود.

نظری عنوان کرد: با توجه به اقدامات خوب صورت گرفته در سال گذشته، ستاد اربعین استان در بین ستاد اربعین کشور حائز رتبه برتر شد که می‌طلبد اقدامات انجام شده سال گذشته، به عنوان پایه و اساس مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: تلاش بر این است که اعزام زائران به عتبات عالیات از مبدا استان مرکزی به صورت ریلی انجام شود.

وی تاکید کرد: فرمانداران شهرستان‌ها باید هر چه سریع‌تر ستاد اربعین را تشکیل داده و اداره کل صنعت و معدن و تجارت استان نیز جلساتی را با حضور نمایندگانی از صنایع و ستاد اربعین تشکیل دهد.

کد خبر 6090195

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی