Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-29@19:11:32 GMT

باز هم جبران کسری بودجه از جیب شهروندان؟

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۸۲۹۷

باز هم جبران کسری بودجه از جیب شهروندان؟

پول نیوز - دولت و مجلس به جای جلوگیری از معافیت و فرار مالیاتی شرکت‌ها و بنگاه‌های وابسته به نهادهای دولتی تلاش می‌کند خزانه خالی و کسری بودجه را از جیب شهروندان تامین کند و این بار ترفند مالیات سفر را به کار گرفته است.

  به گزارش خبرنگار پول نیوز، به نظر می رسد دولت به‌ جای توجه به رقم های عجیب و غریبی که در کشور جابجا می شود و آب از آب تکان نمی خورد، به شهروندانی که شاید برای تفریح یا دیدن بستگان خود، به خارج از کشور می‌روند و تعداد آنها در سال بیش از ۹ میلیون نفر برآورد می‌شود برای جبران کسری بودجه خود توجه ویژّه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر برای سفر خارجی به فرودگاه رفته باشید، با صف طولانی پرداخت عوارض خروج از کشور روبرو می‌شوید که اگر فیش آن را به مامور فرودگاه در زمان کنترل پاسپورت نشان ندهید، اجازه خروج از کشور به شما داده نمی‌شود، حال در کنار هزینه عوارض، مبلغی هم به اسم مالیات از شهروندان گرفته می شود.
این قانون روز سه شنبه در ساختمان سبز بهارستان و توسط نمایندگان ملت تصویب شد که‌ بر این اساس سازمان مالیاتی مکلف شد بابت خروج هر مسافر ایرانی از مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وجوهی را به عنوان مالیات از مسافران دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کند.
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظف است پرداخت «مالیات خروج از کشور» مسافران ایرانی که عازم خارج از کشور هستند را به روشی که سازمان (مالیات) تعیین می‌کند کنترل و از خروج مسافرانی که مالیات مزبور را پرداخت نکرده‌اند، جلوگیری کند و شهروندان ایرانی علاوه بر این مالیات، هنگام سفر به خارج از کشور، عوارض خروجی را نیز باید پرداخت کنند.
تبصره یک این ماده گروه‌هایی از شهروندان را، از جمله بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج می‌روند، مرزنشینان و دارندگان پروانه گذر مرزی و مجروحان جنگی را از پرداخت مالیات مستثنی کرده است.
مطابق این تبصره دارندگان گذرنامه‌های سیاسی و خدمت، خدمه وسایل نقلیه عمومی زمینی و دریایی و خطوط هوایی و دانشجویان مشغول تحصیل در خارج از کشور که اجازه خروج دانشجویی دارند نیز نیاز به پرداخت مالیات مسافرتی ندارند.
زائرانی که در ایام اربعین به عراق می‌روند و افرادی که کارنامه شغلی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارند دو گروه دیگری هستند که از پرداخت مالیات مسافرت به خارج معاف شده‌اند.
این خبر شوک بزرگی به گردشگران و شهروندان ایرانی وارد کرد. حدود یک ماه پیش اعلام شد که عوارض خروج از کشور در سال ۹۹ افزایش پیدا می‌کند. به این هزینه‌ افزایش یافته باید مالیات سفر خارجی را نیز اضافه کرد. این قانون به تصویب مجلس رسیده و سازمان امور مالیاتی مکلف به اجرای آن خواهد بود.
در مورد افزایش عوارض خروج از کشور وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی واکنش نشان داده و معترض شده بود اما؛ درباره این قانون جدید هنوز واکنشی نشان نداده و درباره لایحه پیشنهادی افزایش نرخ عوارض خروج در سال ۹۹ نیز موضع حمایتی داشته است. حال باید منتظر بود و دید وزیر گردشگری می تواند این قانون را تغییر دهد و یا باز هم کسی برای حرف هایش تره خورد نخواهد کرد؟!

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شهروندان سفر خارجی عوارض مسافر مالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی افزود: پرداخت بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها به ویژه داروخانه‌های خصوصی در اولویت سازمان بیمه سلامت است و مطالبات اسفند داروخانه‌ها امروز پرداخت شد و مطالبات فروردین ۱۴۰۳ نیز ظرف ۱۰ روز آینده پرداخت می‌شود.

وی گفت: رسیدگی اسناد به سرعت انجام می‌شود و در کل هزینه قابل پرداخت در داروخانه‌های خصوصی ۶۰۰ تا ۶۵۰ میلیارد تومان است.

ناصحی با بیان اینکه سهم ارز ترجیحی طرح دارویار از اختیارات ما خارج است، افزود: پرداخت سهم ارز ترجیحی داروخانه‌ها بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و از عهده ما خارج است و آخرین پرداخت در این بخش مربوط به دی سال قبل است و منابع این بخش را باید سازمان هدفمندی یارانه‌ها تأمین کند.

وی گفت: تأمین منابع و واریز نهایی بر عهده سازمان هدفمندی یارانه‌ها است و ما در این خصوص نقشی نداریم.

کد خبر 6091489 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است